לירן שטראובר נפרד מהחטוף אוהד יהלומי: "החלאות קבעו גורל אחר"אחרי שגופתו של החטוף החלל הועברה לישראל, שוער העבר, שלמד איתו בפנימייה, פרסם פוסט מרגש שבו ספד לו: "הזיכרונות איתך רבים, אבל אזכור תמיד את הצחוק המתגלגל והחיוך הענק שלך"
קפטן מכבי ת"א לשעבר טוען: מלמד פחות מתאים - זה החלוץ שצריךעל רקע מעברו הצפוי של החלוץ לירוק, אקס הצהובים בטוח: "ספק אם בעונה הבאה הוא יספק אותם מספרים. הייתי מכוון לזלאטנוביץ'"
שטראובר גיבה את לייבוביץ': "לא הייתה עבירה, מיותר להתעסק בזה"שוער העבר של מכבי תל אביב האשים את משפתי במהלך השנוי במחלוקת: "דקה 90 לוקחים או כדור או ראש, עמדת המוצא שלו לא נכונה"
רק בריאות: טל טלמון אושפזה בבית החוליםטל טלמון התאשפזה בבית החולים לאחר זיהום חמור. כזכור, לפני כשבועיים בעלה עבר תאונת דרכים בכביש מהיר. וואלה! סלבס הגומל
באושר ועושר: טל טלמון ולירן שטראובר התחתנו!בני הזוג שמנהלים מערכת יחסים בארבע השנים האחרונות והביאו לעולם ילד משותף, נישאו באירוע מצומצם ומרגש במיוחד. וואלה! סלבס מקודשת