פפ התלהב מההצגה נגד ישראל: "לא זוכר את הולאנד בכושר טוב יותר"מאמן מנצ'סטר סיטי מרוצה מכושרו של הסקורר לקראת אברטון (שבת, 17:00, ספורט2): "רמת הביצועים שלו יוצאת מן הכלל. חשוב שנורבגיה תעפיל למונדיאל"
לא רק נבחרת ישראל סובלת ממנו: המספרים הנדירים של ארלינג הולאנדכוכב נורבגיה כבש לבדו יותר שערי מוקדמות מ-45 (!) נבחרות באירופה, והשאיר אבק גם למסי ורונאלדו: "החלוץ המשוגע בעולם"
הולאנד על הפנדלים: "אמרתי 'לעזאזל, אבל אבקיע בכל מקרה'"כוכב נבחרת נורבגיה התייחס להחמצה הכפולה מהנקודה הלבנה מול דניאל פרץ ("לא בעטתי טוב") ומחכה למונדיאל: "זה פשוט פנטסטי"
הולאנד כבר מחכה ל"מסיבה": "אנחנו אוהבים לכבוש ולנצח"חלוץ נבחרת נורבגיה התראיין באנגליה לפני המשחק מול ישראל, וסיפר על ההתרגשות לקראת העפלה למונדיאל: "זה יהיה כמו זכייה"
אם ויניסיוס יעזוב - ריאל מדריד עשויה להרכיב התקפה חלומיתבספרד דווח כי הבלאנקוס מתפתים למכור את הברזילאי תמורת 300 מיליון ליש"ט לאל אהלי, ובמקביל שמו את ארלינג הולאנד כמטרה