ארבעה שינויים ב-11? ההתלבטות של מכבי חיפה לקראת מכבי נתניהירין לוי יחליף את אזולאי המוצהב, אבל גם גורה וסייף בתמונה ושטייפמן חוזר מהרחקה. מאור לוי ישוב אצל האורחת במקום איזק המורחק (שבת, 17:30, ספורט4)
בכר מודה: "המשחק בשבת קריטי, הפסד נוסף זה יותר מדי"מאמן מכבי חיפה התייחס לשני ההפסדים הרצופים לקראת נתניה (ש', 17:30, ספ'4), אך הבהיר כי מזהה שיפור: "אנחנו בונים פה משהו, זה לא יטלטל אותנו"
פורח גם מחוץ למכבי חיפה: ירמקוב שוב זומן לנבחרתהיהודי-אוקראיני שנמכר ממכבי חיפה בקיץ, ממשיך להרשים וזומן פעם נוספת: "אני רוצה להיות בין הטובים במדינה, זה חלום עבורי"
עדיין לא כשיר לחלוטין: ההחלטה המסתמנת לגבי סדריק דוןבמכבי חיפה נוטים שלא לסכן את הקשר מול מכבי נתניה בשבת, כדי לאפשר לו להתאושש במהלך הפגרה. פדראו וצונאמי צפויים להיכלל בסגל
"הרבה מעבר למנהיגות": הקאמבק של אלי דסהאחרי החששות מהכושר ומהיחס ביציעים, אלי דסה נותן תשובות על הדשא במכבי חיפה. במועדון משבחים את המנהיגות והיכולת שלצדה, וגם בנבחרת ישראל מרוצים